nov
17

bundazsák ismét :)

Címkék: kép bundazsák | Szerző: tollpihü | 12:16 pm

ez a tárgy is Bars nevéhez fog fűződni (egyre több dolog sorakozik már  a neve mellett..), ugyanis a messzi távolban rábukkant egy boltra, ahol MEGVETTE, amit itthon kinéztünk. sajnos idehaza csak kék volt, és az mégsem járja, hogy domborkát kisfiúnak nézzék majd ;) telefonon távbeszélve döntöttünk (jobban mondva döntött Barsanyuka és Bars), hogy melyik méretet vegyék, mert ez olyan kis bundizsák, ami lábassá is alakítható. alig várom, hogy megtapogathassam, ezért spórolj a szabikkal, siess haza ;) !!! - tudom, nincs ott net...

ma kettesben vagyok kistodival, kt-apu dolgozik :( tegnap nagyon feszült a pocim, ezért ma odafigyelek, többet pihenek. bár mára igazából leendő kislakásunk takarítását terveztem, de sajnos a készülő bútorokkal nem lett kész tegnap az asztalos, ma is mentek ügyködni, úgyhogy ez most ugrik..

már csak két hetet dolgozom.. és még van 3 nap szabim, ez ilyesztően sok a 10 munkanaphoz viszonytva.. egyre furább leírni ezeket az arányokat.

és most jöjjön bambi:

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr36231992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása