jan
18

2. nst

Címkék: szívhang nst | Szerző: tollpihü | 5:27 pm

délelőtt átéltük kistodival a második ctg vizsgálatot, ismét jól teljesítettünk :) aztán hosszas várakozás után, egy gyors vizsgálat következett a dokibácsink vezénylésével. miután ott is változatlanul jó eredményeket produkáltunk keddig nincs semmi teendőnk, hacsak...... jobban mondva egy ekg még várat magára, leendő kistodi-nagymama irányításával, valamikor a hét elején ;)

az éjszakánk.. megint nem sikerült túl jól. most már esténként tényleg nagyon fáj minden porcikám. iszonyú hisztis tudok lenni, és nehezen hiszem el, hogy valaha még fogok normálisan mozogni. és akkor ehhez társul a álmatlanság, amit szintén nehéz néha tolerálni. kistodi-apu jól állja a sarat, de ő mégiscsak dolgozik, nem pesztrálhat minden éjjel. végső megoldásként, mivel sem a tv, sem a könyveim nem kötöttek le, sőt még agresszívabb lettem tőlük ;), Ágauncsitesó karácsonyi ajándékát vetettem be. az első cd felénél álomba szenderültem - szóval bevált!! :) várom a folytatást, de a következő álmatlanul töltött éjjelre tartogatom ;)

 

Bingiék fél 4kor elindultak a kórházba :) nagy-nagy drukk nekik!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr41302425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.01.19. 23:54:23

Hűha, te is a finisben vagy már nagyon :))))
Aludj jókat és mélyen... ha megérkezik Domborkád, már nem nagyon lesz rá lehetőséged... egy darabig...
Pocaksimi!

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.21. 08:49:50

megfogadtam a tanácsod, Ingrid. a 7végét átaludtam :)
süti beállítások módosítása