jan
29

Kistodi-aputól

Címkék: szülés születés bars | Szerző: Bars | 1:04 pm
sokszor elképzeltem, aztán minden másképp lett. csak ülök túl az smseken, túl a telefonhívásokon, egy kicsit még szivárog a könny.

miközben rámnézett az üvegajtón át háromszor csücsörített, aztán bal kezével a pofijához nyúlt. nyugodt volt, első pillantásra tiszta édesanyja. az influenzajárvány miatt csak az üvegen át szemeztünk és eldőlt, hogy édesanyám és a kicsilány után a harmadik legfontosabb nő is végérvényesen belépett az életembe.

őt elvitték, pihükével pedig -hála a szabálytszegő kacsintós műtősnek-csak a folyosón találkozhattam. sírt a boldogságtól.

köszönjük az orvosok és segítőik munkáját, a mosolyokat és a bíztatást. külön köszönjük a kacsintós műtősnek a fényképeket a belopott géppel, és az emberiességet (nem találtam jobb szót). köszönjük mindenki törődését, a rokonok, barátok, munkatársak szép szavait.

kistodi-domborka szüleitől a Luca nevet kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr24316214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.01.29. 13:22:03

Istenem, de gyönyörűen írtál ismét :)))) Sok boldogságot nektek a kis Lucával!

Pihüt továbbra is pusszantjuk és épüljön fel gyorsan!

RKriszta · http://www.barni.blog.hu 2008.01.29. 19:36:32

Ahogy hazaérkeztem az első dolgom volt ide jönni. Éreztem..gratulálunk a kis Lucához. Gyönyörúséges...
süti beállítások módosítása