feb
22

foglalkoztatós délután

Címkék: kép mi | Szerző: tollpihü | 8:55 am

Lucahercegnő az elmúlt napon kizsigerelte azanyukáját. történt ugyanis, hogy újra nyakunkba vettük az utcákat, és sétáltunk egy nagyot. közben több hódolótól bezsebeltük az őfelségére vonatkozó dícséreteket, így aztán egyre büszkébben toltam a babakocsit, az Ő arcocskája pedig egyre angyalibbá vált.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

délután aztán nagy séta, és jó levegő ide vagy oda; vagy éppen a levegőn történt alvás miatt, állandó készenlétet igényelt. óránként ettünk, majd belealudt. ám ahogy a kiságyhoz ért a feneke, újra eledelért kiáltott. miután a jövő heti kajaadagját is bekebelezte, kezdtem aggódni..

meglátogattak minket Pexék, volt alkalmuk az összes Lucaénnel (kulturáltan beszélgetős, éhesen sírós, hisztis, bűbájos, mókás, grimaszos, éhes, mondom éhes!, barátságos, antiszociális, aranyos) találkozni. remélem nem ment el a kedvük a gyerekvállalástól :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr53349403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tannita 2008.02.22. 13:04:12

Hihetetlen, hogy mennyi 'én'-nel rendelkeznek nem? Nem csoda, hogy ennyi bókot kap, hiszen tényleg gyönyörű csajszi! :))))

Szöszi-Andi 2008.02.22. 23:00:39

Bizony csodaszép kislány!!! :)
Szerintem a babavállaláshoz így lehet legjobban kedvet kapni :) tuti levett mindenkit a lábáról a kisasszony! :)
Gyönyörű ez a kép .. milyen nyugodt és kiegyensúlyozott az arca ... tényleg a babák a "legtisztább" lények .. még semmi romlottság, csak a csodás ártatlanság ..
Én már be vagyok zsongva nagyon ..

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.02.24. 17:48:27

látom már ez a gyönyörűség is megtanulta, hogy sokkal jobb kézben lenni...gyorsan tanulnak...egyébként nyugi, pár hét és javulás mutatkozik...ahogy elkezdi érdekelni a külvilág, egyre jobban elvannak...

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.02.24. 20:51:10

hát, Vöribegy ki van ez találva :) araszolunk utánatok, amit Nálatok olvasok, nálunk is hamarosan sorra következik ;)

Ingrid 2008.02.24. 21:46:15

De gyönyörű vagy Luca! É megnéztem a fotóalbumot is, csodaformás kis ajkakkal rendelkezel :)))
Tollpihe! Gratulálok ismét a Lányodhoz. Egyre szebb :)
süti beállítások módosítása