már
18

MOSOLY

Címkék: kép fejlődés bars | Szerző: Bars | 8:08 pm
Most figyeltem fel rá, hogy ide még nem írtam semmit és még mielőtt újra költözködés lenne és gyarapodna amúgy sem kicsi e-mail cím gyűjteményem pótolom ezt a hiányt :D:D.
És mi másról írhatnék itt, mint a legújabb szenzációról (számomra) a MOSOLYRÓL.
Már egy pár hete próbálkozik vele, de most már egy rövid arcvizsgálódás után ténylegesen én rám (és persze másra is:D:D:D) mosolyog. Ettől persze mi teljesen elolvadunk, ő pedig újra és újra megmutatja tudományát. Tehát újabb lépéseket tesz a szocializálódás felé. Bár ezzel nem nagyon volt gondja (két dolgot kivéve) ezidáig sem. Ma meg is fenyegettem a kedves anyukát, hogy mivel nincs része az éjszakai felkelésekben (bár ebben nekem se sok :D:D) majd telefonon zargatom pár óránként.
Mellékelnék fotót is, de jelenleg nem találok olyan igazi Lucamosolyt a saját albumomba (remélem ez a hiányosság bepótolodik egy kis segítséggel :D:D:D).

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr25387462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.03.19. 11:41:34

Bingi írta...
Jajj de kis tündérke! Az ember teljesen elolvad tőlük:)

Ingrid 2008.03.19. 18:21:39

Olyan édes ez a mosoly...

Szöszi-Andi 2008.03.20. 11:21:47

Istenem, micsoda mosoly :)
Huncut, csajos mosoly ez :)
süti beállítások módosítása