jún
2
még szerencse, hogy az utazási utalványok nem romlanak meg oly könnyen; egy éve kapott nászajándékunkat nyaraltuk le ugyanis a 7végén. mindenkit csak bíztatni tudok kisbabával való kiruccanásra, felejthetetlen volt.
pénteken összecsomagoltunk, és meg sem álltunk Ceglédig. nagy vállveregetés illet, a hotel kiválasztásáért, ebben korábban inkább Lucapura hagyatkoztam, de be kell ismernünk, naggyon klassz helyet találtam :) Luca már várta az indulást, az összes játék becsomagolása eléggé kifárasztotta őt,



ezért már indulás előtt álommanókat kergetett, és az odefele utat is végigdurmolta.

 

a nagy meleg miatt főként a szobában bohóckodtunk, este és reggel sétálgattunk a környéken, de embertpróbáló túráknak nem igen nevezhetnénk őket.

 

kihasználtuk a szoba nyújtotta kényelmeket, Luca hételeji fülészetes túrái miatt a közösségi fürdőzést kihagytuk, viszont a szobához tartozó termálvizes pezsgőfürdő kényeztetésében lubickoltunk.



a hotel melett található strand és termálfürdő is gyönyörűen parkosított, ezt csak kívülről szemléltük. az üdülőkomplexum alig egy éves múltra tekint vissza, teljesen ideális kisgyermekes családoknak. sátras, apartmanos és hoteles szálláslehetőséggel találkoztunk. pénztárcától függően, széles intervallumban lehet választani a kényelmi fokozatok között.
Luca a jó levegőn vacsi előtt nagyokat szunyált, az elmúlt hét fáradalmait maradéktalanul kipihente.



ha épp nem szundizott, akkor nézelődött és incselkedett útközben,



és a kávézó teraszán


talán csak egy dolgot rontottunk el,  vagy inkább folytattuk a helytelen utat. végig Luca körül ugrabugráltunk. ennek egyenes következménye, hogy egy percre sem tudom magára hagyni. képtelen lekötni magát, ha magára hagyom sírva fakad. próbálom következetesen önálló játszásra szoktatni, de elég nehéz. folyton megesik a szívem, és pattanok.
lehet, hogy hamarosan a gyámügy munkatársai jelennek majd meg a kapuban, annyit hagytam ma sírdogálni.. nagy erőfeszítesembe telik, de úgy érzem még most, idejében kell erősnek lennem, hogy megtanulja egyedül is elfoglalni magát.
a játszószőnyeg, érdekes nem nagyon köti le. az új mizériája, hogy eltakarja magát az előkéjével, ezzel leköti magát egy ideig... én meg parázom, hogy elegendő-e az ooooxigén alatta ;)



A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr80498994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszta80 · http://20070907.freeblog.hu/ 2008.06.02. 14:20:54

Szia!Biztos nagyon szupi volt!Örülök,hogy jól éreztéttek magatokat!Ne izgulj eljön az ideje,hogy magától játszik majd Luca!Zsófim most,hogy már mászik,jobban elvan egyedül.

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.06.02. 19:16:36

Biztos nagyon jól éreztétek magatokat :) irigy, irigy :) Igen ez nálunk is így van, Dóri nem játszik egyedül, csak nagyon keveset. Nagyon jó képeket csináltatok, Luca gyönyörűűű!! Örülök, hogy újra itt vagytok :)

Noémi · http://www.foldanyo.blogspot.com 2008.06.02. 20:00:14

Nagyon édes a kis dundimanótok! Ahogy látom, a kirándulás is jól telt-élvezzétek a kisgyerekes kiruccanásokat, és erősítsétek meg az olvasókat abban a meggyőződésben, hogy IGENIS jó dolog!! még ha néha külön macerával is jár..

Pocakos Macska 2008.06.02. 22:44:07

De jóóó :) én is igyekszem tartani az egyensúlyt, hogy együtt és egyedül is játszon / elleegyen :)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.06.03. 09:22:24

Kriszta, azért most is jó lenne egy kis szusszanásnyi idő :)

Panda, rakjuk össze őket ;í)

Noémi, azon vagyok, látod! :) és látom, Ti is!

PM, ölég nehéz...

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.06.03. 09:57:30

Ugye milyen jó kisbabával üdülni??? :) Én is imádok, alig várom a következőt....
Ti pedig csodálatosak vagytok! Látszik rajtatok a boldogság és a kipihentség.

Bingi 2008.06.03. 10:52:21

Aztaaaa de jó lehetett! Irigy is vagyok!:)))
Mi is ebben a cipőben járunk amúgy. Maja is éppen a játszószőnyegén van és "hív" minket, de megfogadtam, hogy nem megyek oda. Ő is el van már kapatva kicsit és ennek így bizony nem lesz jó vége...

Szépen nagyon a képek! Az a rózsaszínű sort Lucán nagyon édes és természetesen ő is:)))

Jajj istenem....lehet, hogy füldugót kéne venni??? ez rémes így....

cucka 2008.06.03. 12:29:26

Én is imádok Huncossal pihenni. ááá, egészen más, mint nélküle... a képek pedig önmagukért beszélnek. :)
Igazolttá vált a távollétetek! ;)

Mi is jártunk a Ceglédi termálba, mindenkinek csak ajánlani tudom! :) (mer amúgy mi nagy termálozó nemzet vagyunk ;) )

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2008.06.04. 16:38:12

Nagyon szépek vagytok! Én is alig várom, hogy Milánnak együtt elmenjünk egy kicsit nyaralni. Látom, az előke már ott figyel Luc nyakában :D
Nálunk is hasonló a helyzet, eddig eljátszott magában a drága gyermek, de mostanában ahogy közelít a járóka vagy más vízszintben levő alkalmatosság felé, már ordít... Hát igen, keménynek kell lenni.... mondom én :D no, hát mi is most a leszoktatós periódust éljük...
süti beállítások módosítása