jún
21

Lucapus 7vége

Címkék: kép nehézségek nélkülem | Szerző: tollpihü | 9:29 pm

bokros teendőim miatt a hétvégét Lucka főként azapukájával tölti. természetesen a nagyszülők, és a dédi is lesi kívánságát, de a főszerep most apáé. a mai nap jól telt, mindkettejük elmondása alapján csudaklassz délelőtt és délután van a hátuk mögött, egy csudaförtelmes iccaka után. azúgyvolt, hogy estére megint volt egy kis lázunk, a vacsi végére ájultan zuhant Luc a kiságyba, egészen 11ig tartott a lendület, amikoris úgy döntött, hogy elegendő volt az alvás. mi nem így gondoltuk. meggyőztük. hajnali 4kor ismét jelezte, hogy az alvás felesleges, de titkon bíztam benne, hogy csak szomjas. ám az ébersége megközelítette a délelőttönkénti szintet, minden praktikánk ellenére 6ig szórakoztatott minket. én javasoltam Lucapunak, hogyha már ilyen jól együtt vagyunk, elmehetnénk napfelkeltét nézni, a háttérben muflonokkal, de nem díjazta az ötletemet, így hatkor álomba zuhant a család, aminek a hétvége ellenére az óracsörgésem vetett véget. nohát sikerült egy ezidáig még nem tapasztalt szörnyűséges éjszakát produkálnunk. ám, kisbarátainkat látogatva, láttuk, hogy nem csak nálunk siekredett ilyenre a hajnal.. persze, ez nem vígasztal, de talán nem betegség van a háttérben.

Luca napköben láztalan volt, estére, viszont megint  lett egy kis hőemelkedése.. ma már sokkal szebben, nagyobb adagokat evett; csakcsak kikecmergünk a baciból.

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr39532756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2008.06.21. 21:50:01

Örülök, hogy Lucus kezd jobban lenni... sokat gondoltam Rátok ma, nehéz lehet látni egy kis elesett beteg manót... és Te is nagyon fáradt lehetsz, remélem a ma éjszaka már sokkal jobb lesz! :)

(off: igen, lett habtapink, hála szemfüles bakacsimbánknak! ;) )

Bingi 2008.06.21. 22:06:08

Lucus, remélem ma már nyugodt éjszakád lesz jót játszol majd Álomországban:)
A bacik meg mondjanak már le!!!

Pocakos Macska 2008.06.21. 22:47:19

Jobbulást ennek a csodaszép nagylánynak!!!

PandaDorka 2008.06.22. 09:14:33

Gyönyörű vagy Luca ezen a képen(is)!! Reggel pedig aludj jó sokáig, neked is jobb, ha kipihent vagy, meg persze a drága szüleidnek is!!
süti beállítások módosítása