okt
9

a hosszas tépelődést tettek követték. Lucával az elmúlt hetekben többször felkerekedtünk. először is a már említett Kisvakond baba-mama klubot látogattuk meg a héten is és részt vettünk az első Ringatón - ebből is rendszer lesz, mondanom sem kell.. tutira említettem már, hogy Luc erősen társasági lény. minden túlzás nélkül állítom, hogy sokkal több hiszti van, ha kettesben vagyunk (remélem ez nem személyem ellen szól), mintha tele vagyunk tűzdelve programokkal. azért lássuk be nem egyszerű babaprogikat találni, legalábbis felénk. merthogy azért a társaság sem utolsó, én is szeretném jól érezni magam. mindkettő szuper, Lucus arca mindent elárul, ha tehetjük, egy alkalmat sem hagyunk ki.  kicsit féltem, mert mindkettő Luc délelőtti alvásidejében van. itthon, amikor ezidőtájt már nyűgit nyűgire halmoz, ezeken az alkalmakon egy nyikk nélkül élvezte a színes műsorokat. miután hazaértünk, szundított egy nagyot, és várta apát, hogy eldájdájozza neki az élményeit.

természetesen mindenhol mi voltunk a legfiatalabbak :), de csak pozitív tapasztalataim vannak a nagyobb gyerekek Luca irányába tett lépéseiről. nem volt féltékenység, irigység. sőt, még Luca volt szemtelenebb, aki rárabolt a nagyok kirakójára, és nasijaira, Kisvakondon. a Ringatós élmények pedig mindent felülmúltak. a zene, a furulya, az ének gyerekekre gyakorolt hatása hihetetlen, mindenkinek át kellene élni. az én egész délelőtt nyűgös lányom, mosolyogva, vidáman élvezte a nagyon gyorsan elrepült fél órát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr62704507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pocakos Macska 2008.10.09. 11:38:38

De örülök, hogy ilyen pozitív élményeitek vannak :) Cuki lehetett ahogy mindenre rárabolt :D

Bingi 2008.10.09. 11:57:26

De jó, hogy rátaláltatok erre a lehetőségre. Nagyon klassz lehet és bizony kell a manóknak az "idegen" környzet. Érdekes módon ha Maja álmos és mégsem akaródzik neki aludni csak hiszitizni, kiviszem a játszóra és ott egyszeriben semmi baja....:) Valamit tudnak ezek a gyerekek:)

Szösszenet · http://www.haromszosszenet.blogspot.com 2008.10.09. 13:05:13

Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Luca-baba ügyes kislány :)
A Ringatóról egyre több helyen hallok jókat, szerintem teszünk majd egy próbát .. bár lehet Alíz pici hozzá .. ha mondod, hogy a 8 hónapos Luca a legkisebb volt.

Anita 2008.10.10. 13:35:33

Ugye milyen klassz amikor a csöppöd szinte szájtátva figyel, és gyakorlatilag szivacsként szív magába mindent? Én is nagyon szeretem ezeket a programokat! A zenév el meg csak óvatosan, nagyon rá lehet kapni... ;)
Tapasztalat!

*Nici* · http://szandibarbi.freeblog.hu 2008.10.11. 09:54:51

Szössz, én úgy tudom 3 hónapos kortól ajánlják, tehát tuti nem kicsi hozzá Alíz! Na meg mint tudod járnak sokan a fórumról is, tehát egyidős babákkal lenne Alíz is, márha oda tervezed Te is menni! Mi is készülünk, de az első napra, mikor mentünk volna, persze hogy lebetegedtünk :S

Tollpihü, örülök, hogy jó kis programjaitok vannak, és hogy jól érzitek magatokat! Lucának biztos nagyon jól esik ez, ha ilyen kis barátságos, és ennyire élvezi :)

cucka 2008.10.11. 10:22:20

Látom, tényleg egyszerre érlelődött meg bennünk a kimozdulásos gondolat! :) Jó is ez mindkettőtöknek, feltöltődés. :)
süti beállítások módosítása