okt
28

újabb játék

Címkék: játék namilyenjó | Szerző: tollpihü | 3:09 pm

ezúttal Ildi és Bogi lasztija gurult felém. a játék lényege, hogy elképzeljük, mi lesz velünk 1, 2, 3 év múlva. merjünk nagyot álmodni, és leírni, hogy bevonzzuk.. hogy mit is? hááát, ezeket:

2009. október 28. - Luca már nagylány, eleven kismanó. szeret velünk csavizni, nem sokat tétlenkedünk, soksok bababarát veszi körbe. Lucapuval nagy egyetértésben az utolsó simításokat végezzük kisházikónkon, hogy karácsonykor igazán meghitten hármasban is ünnepelhessünk. mindenki egészséges. sokat találkozunk a rokonainkkal, barátainkkal.

2010. október 28. - Lucával együtt készítünk karácsonyi ajándékokat, nagy munkában vagyunk. Lucapu hazaállít egy kiskutyával, aminek nagyon örülünk. épp nevet keresünk neki. házikónkat nagyon szeretjük, Luca élvezi a jó levegőt, sokat van a nagyiéknál és kerianyuéknál is aludt már. szereti a nyüzsgést, várja az ovit és egyre többet beszél a kistesóról. mindenki egészséges.

2011. október 28. - telelésre készülünk, a csomagjainkat pakoljuk épp a kocsiba, és uzsgyi. Lucával nehezen értetjük meg, hogy még egy kicsit várni kell a kistesóra, szeretnénk egy ideig még csak rá koncentrálni, bőven ad nekünk elfoglaltságot, hiszen mindig mozgásban van. mindenki egészséges. Luca évek óta jó alvó, napközben és este is. sokat kirándulunk, bohóckodunk hármasban.

 

elég rózsaszín lett.. gurítom a lasztit mindenkinek, akinél nem járt még, de télleg!

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr23736670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bingi 2008.10.28. 21:32:34

Legyen minden így Pihü!:)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.10.28. 21:51:15

na akkor én is beállok majd Luc mellé, hogy kistesókistesóóóóóóóóóóóóó :))))))))
süti beállítások módosítása