dec
30

újra

Címkék: zene kép koncert kispál kikapcs | Szerző: tollpihü | 8:20 am

tavaly sem hagytuk ki, idén sem volt ez másként. míg Luca a nagyi szárnyai alatt dorbézolt, illetve aludt; mi zenebonáztunk. kellett.

Kép

"Már-már akár hagyománynak is mondható, hogy a Kispál és a Borz az év vége felé sajátos hangulatú, minden év közbeni fellépésétől eltérő előadást tart a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben – és ez idén is így lesz.
Dalait két, egymástól markánsan elkülönülő megfogalmazásban adja majd elő a zenekar: az est első részében szigorúan trióként (dob, basszus-ének, gitár) játszik, minden elektronikus effekt nélkül, szellős hangszereléssel. A második félidőben pedig – kiegészülve a már jól ismert „Kispál tokkal vonóval” produkció zenészeivel – újrahangszerelt régi és vadonatúj dalok váltják egymást.
Itt lesz a Varga Ferenc Vonóstrió (Kunos Tamás, Szabó Attila, Pál István Szalonna), Dióssy szintetizátor helyett eredeti Hammond orgonát, Fender Rhodest és hangversenyzongorát használ, Leskovics Gábor pedig gitárjai mellett bendzsót, mandolint is hoz. A cél, hogy a kiváló akusztikai térben minden hangszer fantasztikusan szólaljon meg." /müpa/

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr69848117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása