jan
13

barátok

Címkék: blog namilyenjó | Szerző: tollpihü | 8:59 am

namilyen szép hírre ébredtem ma reggel! Anita ajándékozott meg egy szívmelenegető baráti öleléssel, ami mellé ez is jár:

[1..jpg]"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.
Lényege, hevenyészett fordításban: Ha blogolsz, hiszel a 'proximitásban' a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra!
Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

sosem hittem, hogy egyszer a virtuális baráti kapcsolataimból ennyi erőt merítek majd, ennyi ötletet, megerősítést kapok. és azt végképp nem, hogy egy blogtali még közelebb hoz majd embereket hozzám, és hogy Anita Lucus műtétekor ismeretlenül is felajánlja segítségét, és sorolhatnám.

szeretnék, most mindenkinek küldeni egy vállveregetőset, akihez valaha is odatévedtem. ám mégis kiemelem a nyolcat, mert a szabály, az szabály.

első kommentezőm egyike volt Vörösbegy. soksok ötlettel gazdagodtam általa, ami a gyereknevelés rögös ösvényén megmutatta a helyes utat. Neki köszönhettük Luc pancsiszivacsát - nagyszerű, és önzetlen ajándék formájában. akkor vált biztossá, hogy a blogok mögött jószívű, érzésekel teli emberek lakoznak.

nem maradhat ki a sorból a blogszerkesztés nagyasszonya, Ingrid. éjszakába nyúlóan csinosítgatja blogom, terelgeti gyönyörű Helénáját, szervezkedik, pörög, és ezek mellett soksok helyen hagyja ott kedves hozzászólásait.

Cucka a következő. magával ragadó írásai, kedves lénye sokszor adott vígaszt már. Huncmorgója pedig Luca nagy kedvencévé vált, röpke tíz perc alatt.

jöjjön most Csillus, akinek blogja igazi tanácsadó füzetem. ha elakadok, a google helyett elsőként Nála kutakodom gyerektémában. nem lesz ez másként a későbbiekben sem :)

PocakosMacska az elmúlt időszak kitartáspéldaképe. amellett, hogy szorítok Nekik, erőt merítek a kitartásából, összeszedettségéból, mindentkörbejárásából. és Norkájával példálózok Lucának ;)

Bingi gyereknevelős technikája nagyon szimpatikus nekem. ösztönösen megtalálja a megoldás kulcsát. szeretek Hozzájuk járni.

Panda felébreszt néha a szürke hétköznapokon, és tudok annak is örülni, ha Luc hisztis. és ez jó :)

végül, jöjjön egy oldal, akihez csak halkan tértem be ezidáig. Panka - akinek írásai alapján, kétgyerekkel is megoldható az élet. egyre többet gondolok a kistesóra (nem félreérteni, még nem jött el az ideje ;))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr56874246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2009.01.13. 12:29:40

Köszönöm az ölelést! Nagyon jól esik.

cucka 2009.01.13. 12:49:21

Köszönöm és a kedves szavaidat is. :)

bingii 2009.01.13. 14:18:11

Drága Pihü! Köszönöm a vállveregetést és a kedves szavakat. Igazán jólesik ezeken a szürke, borongós hétköznapokon:))

BPanka 2009.01.13. 20:45:32

Köszönöm szépen, remélem, hogy a lányaim eztán se fognak rácáfolni erre a látszatra - mármint hogy megoldható az élet két pici gyerekkel. :-)

Pocakos Macska 2009.01.13. 21:59:19

De aranyos vagy!!!! Köszönöm, annyira jól esett!!!!

vorosbegy71 2009.01.14. 10:12:19

nagyon szépen köszönöm, meghatódtam köszönöm :)
én is baráti ölelés mindannyiotoknak! :)))))))))
süti beállítások módosítása