jún
10

tíz napot vett el az életemből. irtóra fájt, nehezen nyeltem, vagy nem is. a nyelvem feldagadt. a számban mindenhol seb. láz. levertség, gyengeség. nem is nagyon  beszéltem. napi 3-4 flektor sem enyhítette az iszonytató fájdalmat. zsibbasztó gargalizáló kicsit. 1 éjszaka a kórházba, 4 infúzió. két vérvétel. minusz három kiló (ez rám fért).

diagnózis: ahány orvos látott, annyiféle. a legvalószínűbb: lucától elkaptam egy torokgyuszit, ami felülfertőződött a bennem lakozó herpes vírussal.

a homeopátiában való bizalmam elmélyült.

borzasztó volt, de ma végre már majdnem a régi vagyok.

Luca egy hős volt. bújt, szeretgetett, már amennyire engedtem, nehogy visszafertőzzem. Lucapu ezalatt gyesen volt, ő volt én. ügyesek voltak. sőt!

holnap eszem egy sajtburgert Barssal és Luccal. végre újra tudok rágni ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr801177559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2009.06.11. 19:29:56

Ó, szegénykém! Most olvasom, hogy mi esett meg veled. Rettenetes ez a herpesz vírus. Remélem már teljesen rendben vagy. Sokszor csodállak, hogy mi mindent átvészelsz!

Nani 2009.06.17. 11:39:04

Nehéz lehetett, de jó hogy végre túl vagy rajta!!!

Panda és Dóra 2009.06.18. 19:50:00

Hú, ez olvasva is szörnyű :( örülök, hogy jól vagy végre! Sajtburizást :)
süti beállítások módosítása