dec
12

újabb labda érkezett

| Szerző: tollpihü | 9:10 am

újabb ladba érkezett Vörösbegytől, ezúttal a kedvenceimről lesz szó. no nézzük, mi a kedvenc...

1. ...évszakom: tavasz, nyár, ősz, tél - a sorrend állandóan változik, mindegyikben találok valami szépet /persze elviselhetetlen dolgokat is :)/

2. ...könyvem: mindig az éppen aktuálisan olvasott. imádok olvasni, erre most jó sok időm van ;) de talán mégis, Eco: A rózsa neve - bármikor nekikezdenék ismét, pedig már párszor megtettem.. aztán még Márai írásait is nagyon szeretem.

3. ...italom: a szénsavmentes víz. viszont mostanában mindent megadnék egy kis egészségtelen kólalájtért, édes aszúért, pezsgőért...

4. ...nyaralóhelyem: a Balaton. előző éltemben stég lehettem - imádom a vizet!!!

5. ...mesehősöm: Krtek, a kisvakond

6. ...zenekarom: Kispál és a Borz - a hozzájuk fűződő szerelmemet kistodi-apunak köszönhetem

7. ...sportom: a fallabda volt, rövid ideig, mert kismama lettem.. azelőtt egy sport se fogott meg annyira, mint a squash. nagyon hiányzik már az intenzív mozgás, jó lesz ismét nekilátni (valaminek) :)

újabb passz következik Hannának /tudod, a sajátod blogodba :)/ és Katalinkának, ha van kedvük még egy kis labdajátékhoz ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr75261310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása