okt
8

Képszombaton kistodi átesett a tűzkeresztségen, és életének második Kispál és a Borz koncertjén vett részt - most már egészen biztosan hallotta is. kistodi-apu szerint ugyanis ez elengedhetetlen volt gyermekünk szociális fejlődéshez, amire ugye már most figyelni kell :) nem volt könnyű vele, az apukája szerint én akár áramot is fejleszthettem volna, annyit ficeregtem. egyszerűen hosszú távon nem tudja elviselni, ha üldögélünk. igazi sajtkukac:)

persze a hanghatás sem volt eddig ismerős neki;) 

pénteken terheléses vércukor-vizsgálat vár ránk :( ha minden jól alakul aznap (van aki kipurcant ugyanis utána), akkor elmegyünk járgány nézőbe is.

a hétvégén összeállítottam mi mindenre lesz szükségünk (kelengye). szép kis lista lett belőle.. egy ideig még magamba szívom mások ötleteit, tapasztalatait, aztán nyakunkba vesszük lassan a várost, és beszerzünk ezt-azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr5190348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kistodi-apu 2007.10.08. 20:02:07

az első koncert nem Kispál volt, hanem Kiscsillag...

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2007.10.17. 19:02:52

már rég akartam: nincs igazad, kist-apu! volt Kiscsillag is, de ez a 2. Kispál volt (kis segítség: Völgy-Pula) Azért ...tünk :)
süti beállítások módosítása