okt
22

a nagy pihi nap...

Címkék: kép | Szerző: tollpihü | 1:29 pm

- ez a mai programunk. csupa olyan dolgot csinálunk, ami nem számít munkának. többek között, a délelőtt folyamán jókora mennyiségű túrógombócot és derelyét gyártottunk. domborka is kivette a részét, heves karcsapásokkal segített ;)

ez idő alatt kistodi-apu leendő kislakásunkat pakolta - leginkább kifele, hogy a festők bevethessék magukat. aztán 'autórádióbeszerelésbe' fogott - nem nagy sikerrel.. igazi elvonási tünetei vannak, amióta nem hallgathatja kedvenc cédéit, ezért én nagyon drukkoltam.

délután átköltöztetjük a halakat kistodi-nagyszülőkhöz, ott lesz nekik is az új otthonuk. biztos nehezen szokják majd meg az új helyüket.. a komód, amin eddig volt a hal-lak, kistodi-pelenkázóvá alakul. hamarosan elkezd vele dolgozni az asztalos, ezért kell mihamarabb a halakat átvinni.

ma 'scrabblenap' is van. általában a vasárnap szokott az lenni, de a tegnapi forma1 borított a szokásokon.

hogy a címhez hű legyek, megrohanom az ágyat egy könyvvel ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr51203695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása