nov
1

27. hét

Címkék: ultrahang kelengye 27.hét | Szerző: tollpihü | 3:40 pm

el sem hiszem, hogy hamarosan elérkezünk a 3. trimeszterhez! a kalkulátorok, mind mást írnak; van, ahol már ezen héten beleléptem.. ki érti ezt?!

domborka valószínűleg elérte az egy kilót, és szemei már nyitva vannak, képes a világosság és sötétség érzékelésére. tapintása, hallása, ízlelése is van a babának.

már nagyon várom a következő ultrahangot. több, mint két hónapja voltam utoljára, azóta ia magam előtt azokat az édes kis talpacskákat :) a kelengye-vásárlást sem halogathatom tovább, mert a végén tényleg nem férek majd oda pulthoz ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr35215314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.02. 09:45:00

valóban némelyik innentől, némelyik 28. héttől számol oda, de mindegy végülis... :))) lassan Ti is a célegyenesbe fogtok érni...mikor mész UH-ra?
nekem a 28 hetes UH felejthetetlen volt...pont kinyitotta a szemét is :))) és döbbentem a súlyán :))))

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2007.11.03. 08:36:52

a soron következőt a dokim a harmincegy, harminckettedik hét környékére tervezi csak. lehet, hogy nem bírom addig, és elcsábulunk. még nem voltunk eddig 4 dimenzióson, lehet, hogy beiktatjuk ;)
süti beállítások módosítása