nov
28

tegnap...

| Szerző: tollpihü | 8:41 am

...védőnőnél jártam, mindent rendben talált. csomó mindent megbeszéltünk a kórházi dolgokról (mire lesz nekem, és kistodinak szükségünk; milyen szobákat lehet választani..), megnézte a 4d-s leírást és az volt a reakciója, hogy ilyen méretekkel szilveszteri baba már lehet :) no, azért ezzel várjunk :) mesélte, hogy most már a terheléses után csak két óra múlva vesznek vért; úgyhogy ha még egyet be kell iktatnunk, eggyel kevesebb szurival megússzuk. a költözésünk sajnos védőnő váltással jár. igaz, csak pár utcányival megyünk odébb, mégis, már máshoz fogunk tartozni. legközelebb már oda kell mennem. remélem az új védőnénink is aranyos lesz!

délután kiválasztottam a FÜGGÖNYÖKET!! ki segített? hát Bars! ma még visszamegyünk pontosítani. domborka ágya fölé szeretnék készíteni egy "faliszőnyeget" - nem kimondottan faliszőnyeg-anyagból, amihez ma szeretném megvenni a dolgokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr31245124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása