dec
13

33. hét

Címkék: kelengye 33.hét | Szerző: tollpihü | 10:14 am

Luca napján..                    

minden hétfordulót a szakirodalom átlapozásával szoktam kezdeni; ez most elmaradt, majd pótolom, aztán hogyha találok valami érdekeset, majd bevésem ide később.  végülis domborka miatt vagyok csúszásban, ugyanis egész hajnalban - lehet, hogy már éjjel elkezdte - hupszlizott odabennt. akkor kezdtem visszaaludni, mikor kistodi-apu munkába indult, és aztán meg úúúúgy elaludtunk.... naggggyon jól esett!!!

tegnap és tegnapelőtt mozgalmas napunk volt. a véreredményem rendben, különösebb magyarázat nincs a gyengélkedésemre, mint az, hogy kistodi egyre több energiát von el kistodi-anyutól. ettől nagyobb bajunk sose legyen, majd még többet pihizek, ha zizi a fejem :)

szóval tegnapelőtt kist-apuval intézkedtünk Jézuska ügyben, aki nagyon türelmes volt. aztán tegnap beszereztük a hiányzó dolgokat domborkának is. úgyhogy már van kiságyunk, matracunk, ágyneműnk és mindenféle szívóberendezésünk is :) dombi jól viselkedett az úton, bár tegnap óta megint rákezdett a régi módszerére - sarokkal bombázza a jobb oldalamat. ebből arra következtetek, hogy nem nagyon forgolódott.. már nagyon várom a jövő heti ultrahangot, hogy kiderüljön mi a helyzet ott bennt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr41262465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása