dec
22

ötye - tea

| Szerző: tollpihü | 3:02 pm

mozgalmas napot zártunk tegnap este, szerencsére jól bírtuk a gyűrődést. ma annál jobban szenvedek, biztos a hideg is okozza, hoogy eléggé nehéz a medicinlabdát cipelni..

délután dokinál jártunk, gond nincs. két hét múlva megyek ismét, addig nincs semmi teendő, csak annyi, hogy az ünnepi asztalnál ne egyek kettő helyett. nagyon szigorú doktor bácsink van, ahogy egy kicsit emelkedik a súlyom, rögtön kórházzal fenyeget. szerintem pedig eddig viszonylag ügyik voltunk kistodival (a 9. kilónál járunk..), igaz, az elmúlt két hétben, mivel több vitamint szedtem, nőtt az étvágyam.. viszont most ismét csak kétnaponta  kell szednem, így már most érzem, hogy nem tör rám a farkaséhség. feltöltöttük kistodi-apuval az itthoni mandarin-készletet, úgyhogy ismét azt fogom majd magamba tömni, ha megéhezek :)

estefelé aztán meglátogatott Ága-uncsitesó, és Bars /Bars orvosi kíséret is volt - szerintem szereti nézni a balázssót, csak nem meri bevallani.. ugyanis az megy a váróban ;)/. nagyon jó kis dumcsis, teázós estét kreáltunk; rég nevettem ennyit.. köszi csajok!! :)) alig pár hónapja még a lánybúcsúmat szerveztétek, és most meg lassan kistodit ringathatjátok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr83272392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása