feb
28

álommanók

Címkék: kép fejlődés | Szerző: tollpihü | 9:05 am

Lucababát esténként elrabolják. megfigyeltük ugyanis, hogy éjszakánként , az esti szopizás után, mikor félhangosan összefoglalja magának a napi eseményeket, lassan álomba szenderül. és ekkor állommanók lepik el a kiságy környékét, Lucát felkapják, és meg sem állnak Vele álomországig. ott olyan jól érzi magát kislányunk, hogy négy órát mindig eltölt kis barátaival, és az utóbbi napokban ismét öt, sőt az elmúlt éjjel hat órát is elidőzött.

az eddigi tapasztalataink alapján, most már minden büszkeséggel le merem írni, hogy Lucus nagyon kiegyensúlyozott kislány. keveset sír, és akkor is vígasztalható volt minden esetben ezidáig. az evési ritmusa is kiszámítható. féltem ezt leírni, nehogy elbízzuk magunkat, és 'neadjIsten' megváltozzanak a dolgaink, de azt hiszem eljött az ideje, mindezekről beszéljek.

miután Luca már négy hetes nagylány, hétfőn végre megbeszélte Barssal is az élet fontos dolgait:

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr47357733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.02.28. 12:47:05

Óóóó... de szerencsés vagy! :) A fotó pedig sokat elárul a kapcsolatukról ;)

cucka 2008.02.28. 19:36:27

Tényleg szerencsés vagy... Huncost el szokták rabolni hosszabb időre álommanóék... ;) , nemsoká, ha már Lucus is nagyobb lesz pár héttel, Őt is elviszik hosszabb időre, meglásd!;) (mi most 6-7óránál tartunk!)
Látszik is Lucán, hogy egy kiegyensúlyozott kislány! :)

(Dagasztás után pihenget a kenyerem... ez a dagasztás, oylan, mintha malomköveket cipeltem volna... asszem, igazad van, be kell szereznünk egy kenyérsütő gépet! :DDD)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.02.28. 21:18:15

iggen, Ingrid. már most vannak előttem titkaik, úgy érzem..

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.02.28. 21:19:54

nincs egy szavam sem Cucka, a hat nekem teljesen jó, ennyi idősen ;)

kenyérsütő: így viszont megmuszklisodsz :) fini lett??

Bingi 2008.03.01. 14:27:09

Nem semmi kismanód van. Tényleg nagyon büszke lehetsz rá:) És nem győzöm mondani, hogy mennyire éééééééédes pofija van!!!!!:)
süti beállítások módosítása