ápr
25

ezenistúlvagyunk

Címkék: kép nehézségek | Szerző: tollpihü | 10:04 am
szörnyű volt a hétfő, de mégis azt gondolom, hogy hasznunkra vált, és erősebbé tett minket. az érzés, ami akkor kerített hatalmába, amikor Lucát a műtő felé tolták, minden eddigi lelki fájdalmat felülmúlt. a tehetetlenség, a kiszolgáltatottság lett úrrá rajtam, és nem tudtunk mást, csak bízni az orvosokban. nem akarom a helyzetet túldramatizálni, mégis szörnyű percek következtek, amiket nehéz órák követtek. Luca nem ehetett hajnali kettőtől délelőtt 11ig. utána is csak kortyokban. a műtétet követően, és előtte is a kórházi dolgozók (orvosok, nővérek) türelemmel segítettek minket, szülőket. nagy segítség volt ez nekünk.
Luca viszonylag jól viselte a koplalást, mi már kevésbé az állandó ringatást. estére Lucapuval  eddig ismeretlen izmokat fedeztünk fel magunkon és váltottuk egymást hősiesen hajósat játszva. csak ringott a nagy hajó megállás nélkül estig, amikor is Lucpu hazaindult, Luca végre belakomázhatott, majd elszenderedett, no és ekkor én is nyugovóra tértem.
azóta minden órával közelebb kerülünk a régi kiegyensúlyozott kis életünkhöz..

Luca itt még félig az altatás hatása alatt, éhesen; én boldogan, hogy ismét karjaimban tarthatom (nem tudva, hogy a neheze - a keserves sírások - még hátra van..):

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr28441363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bingi 2008.04.25. 14:17:46

Hűű, ez nagyon neml ehetett egyszerű....sőt, ez a nem evés katasztrofális lehetett! ÖRülök, hogy túlvagytok rajta és, hogy ilyen erős, bátor, szép, okos szülei vannak Lucának, aki csakis Nektek na és persze az erős, egészséges kis szervezetének köszönheti, hogy ilyen hamar ismét vigyorgós Luca lett:)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.04.25. 19:38:19

ilyen kétségbeesett tehetetlen fájdalmat csakis egy anya és egy apa képes érezni :(((
nem lehetett könnyű, de szinte érezni a megkönnyebbülést, hogy túl vagytok rajta!
sok puszi nektek!!!!

Tannita 2008.04.25. 20:00:58

Ezen is túl vagytok. Tudom milyen érzés... sajnos... És nagyon örülök, hogy Luca szépen elfelejti az egészet, bár ez nem is csoda. Ekkora szeretetben :)

Ingrid 2008.04.25. 22:24:55

óóó... kicsike... éheztetni kellett a műtéthez, mint a nagyokat ????
valóban nagy hős vagy Lucácska!
Klasszak vagytok, örülök, hogy vége a megpróbáltatásoknak!

Szép hétvégét!

RKriszta 2008.04.26. 13:47:33

De jó, hogy végre vége. Mekkora most Luca? súlyra??

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.04.26. 17:02:48

Kriszta, Lucapu előzött be ;) 6200 g Luc

Noémi · http://www.foldanyo.blogspot.com 2008.04.27. 05:08:18

Túl vagytok rajta..szörnyű, nehéz, de formál, összetart- ilyenkor értjük meg, mekkora kincs is van a kezünkben...szeretetteljes "leeresztést" kívánok, és további sok, sok örömteli percet a kis Lucával!!!

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.04.28. 08:36:17

Ingrid, igen, minden úgy zajlott, mint a felnőtt műtétek során szokott.. szerencsére most már csak egy rossz emlék, nekünk, Ő ismét a régi ;)
süti beállítások módosítása