máj
13

csajos kiruccanás

Címkék: kép | Szerző: tollpihü | 10:46 am
nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon uuuuuttttááálok egyedül, kocsival nekivágni bárhova is Lucával. persze, teljesen más a helyzet, ha Lucapu is velünk tart. na de egyedül?? merthogy én kissé túlbonyolítom olyankor. ha gyalogosan indulunk valahova, egyszerű a dolog. van ugye a babakocsi, a pelenkázótáska (minden kinccsel), a kütyüjeim (ami Luc születése igencsak leredukálódott, rájöttem, hogy lehet élni - és ezzel elképzelhető egy női táska ezek nélkül: törlőkendő, kézkrém, édeske, instantkávé, szőlőcukor, rúzs, szempillaspirál, utalványok, zsepi, mobiltartó, hatalmaskulcstartó, nagyonnagypénztárca kedvencparfüm-jónagykivitelben, szemüvegtok..) - ami közül a legfontosabb a napgép és már indulunk is.
ám, ha valahova autóval megyünk, késztetést érzek, hogy mindenfélét bepakoljak még, hátha szükség lesz rá. de ha nem éreznék késztetést, akkor is épp elég, bepakolni a kocsi vázát, a hordozót, a mózest és Lucát és magamat és a táskát és a, és a....
pedig meg kellene szoknom az egyedül nekivágós autós mutatványokat is..
tudatalatt, kezdőlökésnek elmentünk Barssal tópartos mókára. bár sokat segített, mégis autóért el, kiáll, garázsbecsuk, egyedül váz ki, hordozó ráklikk, ülés előre, hátra, vezetni, Luca alszik? sír? nevet? ... tényleg bonyi, ugye?! és a mózest ráadásul otthon is hagytuk.
persze Lucka élvezi, dilisanyja paramami, mégiscsak erőltetni kell! majd..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr30466153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RKriszta 2008.05.13. 11:56:05

Nagyon tetszik ez a képsorozat, tessék csavarogni igy kettesebn sokat-sokat..

Ingrid 2008.05.13. 12:12:37

Húúú, szívem! Én már csak tudom... de nagyon szeretek egyedül nekivágni Vele... pláne, ha nem sír, alszik, amikor úton vagyunk és nem marad otthon semmi ;)
A favorit azért mégiscsak a Bogyóapus kimozdulás ;)

Noémi · http://www.foldanyo.blogspot.com 2008.05.13. 20:31:30

nagyon helyesek a képek Lucáról!
huhh. ezt a kimozdulás-dolgot ismerem..de inkább mozdulj ki nehézségek árán is, mint ne..
Én nem vezetek- hordozókendőben, busszal mozdulgattam-ennek hátfájás az ára..talán egy fokkal jobb az autó, ha néha van a szájra ragtapasz, vagy fülbe füldugó :D.
..és persze az örök kérdés autóhoz is, nélküle is..
MIÉRT NEM TEREMTETT A JÓISTEN A NŐKNEK 8 KEZET, MINT A POLIPOKNAK???

Bingi 2008.05.14. 12:36:04

Jajj istenem de kis drága ez a kicsilány:) Nagyon helyesen tud mosolyogni:) Meg kell zabálni! Puszi az orcájára és tessék csak gyakorolni a kimozdulűst:) Előbb vagy utóbb az is rutinból fog menni:)

cucka 2008.05.14. 21:43:07

Én is így szok elindulni... ;)
Nagyon tetszik a Luc-montázs! :)
süti beállítások módosítása