okt
31

leamortizálva

Címkék: kép | Szerző: tollpihü | 6:42 pm

fárasztó éjszakánk volt, hajnalban ismét virrasztottam domborkával együtt. ő táncolt is, én csak gondolkoztam ;) hihetetlen termékeny másfél óra lenne ez, ha reggel - mire ismét elalszom, nem csörögne az óra, hogy induljak dolgozni, még élvezném is..

ma névnapoztunk melóban, ezért tegnap ipari mennyiségű sajtos rudat sütöttem, kistodi-apu segítségével. bár ő inkább, mint a mellékelt ábra mutatja, művészi fokra emelte a pogi sütést. nagyon élvezte, de a felénél meglépett, mert az asztalossal volt randija. így a mosogatás (mint mindig) rám maradt :) a rudak nagy sikert arattak, megérte a hasogató derék fájást.

szerencsére jön a hosszúhétvége, de sajnos itt lebeg a fejem felett a hétfői ismételt terheléses cukor.. igyekszem addig nem gondolni rá. valamikor elmegyünk a babakocsiért, erre sokkal szívesebben gondolok!

holnap egyedül leszek dombival, takarítást tervezek. szép lassan kivixeljük a lakást, a hajnali mozgásokból arra következtetek, hogy menni fog neki ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr34214536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása