jún
23

nagynagy változások küszöbén állunk, amikről nem akaródzott eddig írni. nem mintha titok lenne, csak egyszerűen nem kap el mostanság az alkotás szele blog téren.

egyre biztosabbnak tűnik, hogy elhagyjuk a nagyszülők óvó karjait és visszatérünk régi lakásunkba. ehhez csomócsomó munka társul (ablakcsere, festés - minimum). a kezdő rúgásokat lassan elkezdjük.

Luca novembertől bölcsis minimanó lesz, én visszamegyek dolgozni, addira jó lenne mindennel végezni, sőt, már előbb is..

a rossz idő eddig nem fogott ki rajtunk, bár nagyon féltem tőle, mert nagyon hozzászokott, hogy jövünk-megyünk, játszóterezünk. egyedül sajna továbbra sem játszik, de lényegesen könnyebb most már mellette eztazt elvégeznem.

kész mókamiki, élvezi, ha megnevettet minket. és mi is ;)

ismét eltöltött a nagyiékkal két napot és egy éjszakát nélkülünk. mi gyönyörű helyen jártunk, Ő gondoskodott, hogy a mamáék ne unatkozzanak, cserébe iccaka aludt.

egy rágófog boldog tulajdonosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr331202618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresztanyu 2009.06.23. 18:16:52

Gyönyörűséges!!!!!
Nagyon boldog vagyok a terveiteket illetően, fantasztikusak vagytok!

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2009.06.25. 20:04:49

Nagyon édi!!!!!
Olyan nagy már. El sem hiszem, hogy nemsoká letelik a 2 év...
És már novemberben visszamész dolgozni vagy csak akkor kezded beszoktatni Lucust?

Nani 2009.06.28. 22:13:39

Édes nagylány! Nagyon cuki ez a satyi!

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2009.07.01. 22:54:22

Gyönyörű a rágófogtulaj :) Hú, hát igen, bölcsi, szeptembertől már mi is :( Evan. Muszáj. A felújításhoz sok erőt és kitartást, mi folyton benne vagyunk, de az eredmény megéri. Most Milán szobája készül, bár többnyire "már csak" festeni kell, még messze a vége... Sok-sok puszi a buksitokra!

Pocakos Macska 2009.07.22. 22:47:12

Mennyire nagylány már :)
Kitartást az előttetek álló feladatokhoz :)
süti beállítások módosítása