nov
30

31. hét

Címkék: ultrahang szívhang 31.hét | Szerző: tollpihü | 7:20 pm

nem hiszem el, amit olvasok!!!:

"Eljött az idő, hogy összepakold a kórházi csomagot. A 31. héten ez még kissé ijesztően hangzik, de jobb, ha minden együtt van, és nem hagyatkozol a boldog apuka ki-kihagyó emlékezetére. Készítsd össze a piperetáskád, amibe a tisztálkodási szerek mellé mindenképp tegyél papírülőkét a közös WC használatához. Jó, ha a tusfürdő semleges illatú, mert a babának meg kell szoknia az édesanyja saját illatát; éppen ezért a testápolót és a parfümöt otthon lehet hagyni. Ne felejtsd el a törölközőket! A hálóingek vagy pizsamák legyenek elől gombosak, ez a szoptatásnál praktikus, és jó, ha pamutból készültek. Tegyél be egy zsebes köntöst, pár meleg zoknit még nyáron is, és két pár papucsot - az egyik a zuhanyzáshoz kell. A szoptatós melltartók mellé érdemes beszerezni melltartóbetétet. Pakolj be evőeszközt és poharat, bögrét egy kevés mosogatószerrel. A szükséges okmányok is legyenek kéznél: a terhesgondozási kiskönyvet és a három hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot, illetve az apasági nyilatkozatot már most be lehet készíteni a pakkba, a személyi igazolványról és a TB-kártyáról pedig érdemes nem elfeledkezni, ha megindul a szülés."

szóval már itt járunk? vagy a cikk egy kicsit komolyan veszi a dolgokat? mindenesetre az idő repül, azért a csomagolással még várok..

 

tegnap elutazott kistodi-apu az alföldre. ma este már érkezik is haza :), de ez a rövid idő is rossz volt nélküle. gondolom hihetetlen, de kistodinak is hiányzott a pocisimi, a belebeszélés.. persze a front is bakavarhatott, de nagyon rosszul aludtunk mindhárman (Bars itt aludt) - egész éjjel pörögtünk az ágyon.

eseménydús nap volt a mai, doktorbácsinál is jártunk. mindent rendben talált :)))) HALLOTTAM kistodi SZÍVHANGJÁT!!!!!!!!! hihetetlen érzés volt!   kis szíve úgy vert, hogy csak na és közben ficánkolt :) uh majdnem négy hét múlva lesz csak, hétfőn kérek időpontot. azért többet kell pihiznünk, azok a bizonyos centiméterek rövidültek egy picit. szóval hétfőtől itthon maradunk, vége a dolgos hétköznapoknak. a súlyom oké, az elmúlt egy hónap alatt 30 dkg-ot híztam csak!! azt hiszem ennek köszönhető, hogy a terheléses ismétléséről nem esett szó. nagyon boldog vagyok!!

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr52247595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.12.01. 17:52:22

örülök, hogy minden rendben...ha pihizni kell, akkor pihizni kell, próbáld meg...talán Neked menni fog...
a táska engem megnyugtatott, ahogy kész lett... :)))))
süti beállítások módosítása