dec
19

csupa fontos

Címkék: könyv ultrahang | Szerző: tollpihü | 12:41 pm

ma reggel benéztünk kistodihoz egy doktorbácsi és egy bonyolult szerkezet segítségével, aki ismét mindent rendben talált! a méretei az adott hétnek megfelelőek, a fekvése sajnos még mindig nem az igazi, bár ez nem tudom, hogy a leleten szerepel-e, mert az egész csupa rövidítésből áll - majd lehet, hogy utánanézek.., de a méricskélés során ugyanott nézegette a buksiját és lábacskáit, mint eddig. és hát a rúgások továbbra is a jobb oldalamat veszik igénybe. tutira kék-zöld vagyok belülről :)

holnap meglátogatom az új védőnőt, pénteken pedig a doktorbácsit az uh lelettel. remélem a következő  randevúk már 2008-ban lesznek csak aktuálisak..

miután végeztünk az ultrahangon, nyakunkba vettük a várost kistodi-apuval, és beszereztünk egy-két elmaradt dolgot karira. ééééééésss megvettük kistodi első mesekönyveit, egyet választott kt-apu, és egyet  én  - elég egyértelmű, hogy melyiket, melyikünk ;)

WASS ALBERT - A MÁTYÁS ÉS AZ ŐZ MESÉJE

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr17269253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bingi 2007.12.19. 14:51:00

Örülök, hogy minden rendben van:) Már csak 43 napotok van hátra egyben együtt ;)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.12.19. 20:20:12

jaj ez a mesekönyv annyira aranyos! jó vétel volt
örülök, hogy rendben van minden, de fejvégű fekvésbe fordulni van még 1-2 hét, hátha...beszéld meg vele...
puszi és jó éjt!

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2007.12.20. 09:06:56

Bingi, és Neked már csak 35!! :) tök izgi, hogy szinte egy időre várjuk a csajokat :D

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2007.12.20. 09:09:30

Vörösbegy, tényleg klassz mindkettő. a Katica megy és lapozgatható, a Wass Albert könyv pedig nagyon szép nyelvezetű. én már kiolvastam ;) a forgás remélem folyamatban van :)
süti beállítások módosítása