jan
10

napjaink

Címkék: védőnő gyermekorvos nst | Szerző: tollpihü | 6:16 pm

mint azt vázoltam, sűrűsödnek a találkáink az egészségügy dolgozóival. ma védőnőnél voltam, kicsit magasnak találta a pulzusom. nagyon meleg volt, miután ablakot nyitott és újramért, már elfogadhatóbb volt az eredmény. panaszt nem okoz, remélem különösebb teendőt nem igényel majd a dolog. miden más rendben volt.

holnap délelőtt megyünk az első nst-re, már nagyon kíváncsi vagyok.., délután pedig ismét a heti doktorbácsi-látogatás.

és ha már orvosoknál járunk, meg kell említenem, hogy tegnap meglátogatott minket a leendő gyermekorvosunk, aki kistodi-nagyszülők régi ismerőse. nagyon kedves doktornénije lesz domborkának, ennek szívből örülök :)

úgy vettem észre, hogy a héten lejjebb költözött a pocim. az ígért megkönnyebbülést nem mondhatnám, hogy érzem.. ennek ellenére úgy látjuk valamelyest megváltozott a kis lak külső szerkezete ;)

hiába, el kell hinnem a lányoknak, hogy most már tényleg közeledik a nagy nap. úúúúúúgy várom már!!!!!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr74292452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2008.01.11. 10:58:40

Most már érett magzatod van és BÁRMIKOR JÖHET! :)))
Ezennel átnyújtanám az Időzített Bomba címet, mert megérdemled! ;)
Puszi!

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.11. 11:16:20

köszönettel veszem az IB megjelölést :) remélem már nem várat sokat magára a kisasszony, annyi helyes kissrác vár már idekinnt Rá ;)

Bingi 2008.01.12. 10:05:09

Bizony-bizony...már BÁRMIKOR jöhet a kislurkó:))))
Nagyon fontos, hogy jó és kedves legyen a gyerekorvos. örülök, hogy a tiétek ilyen:) Nekem nem sikerült találkoznom vele, mert mikor bementem hozzá pont le volt betegedve.

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.01.12. 11:11:55

remélem szerencsétek lesz az dokival Nektek is! a puding próbája úgyis az evés, úgyhogy csak értse a dolgát végülis. persze, ha még kedves is, az a bónusz :)
süti beállítások módosítása