ápr
14

szombaton Luc részt vett velünk az első kertipartiján. Lucapu kollégájának bulijára voltunk hivatalosak. kép nem készült (vagyis általunk nem..), de elég kompromitáló szituációkba keveredett a kiscsaj; így talán jobb is :)

másnap aztán Luca és a nagyszülők kimenőt adtak nekünk pár órácskára; Pexékkel biliárdoztunk. Luckát nem nagyon viselte meg szülei távolléte, sőt igazából csak akkor fakadt sírva, mikor hazaértünk (na, remélem nem tőlünk, hanem az éhségtől..). ez volt az első szórakozós közös kimenőnk Lucapuval.. jólesett, de furi volt.. a gondolataim folyton hazaszálltak.. és közben arra gondoltam, hogy a lányunknak valószínűleg egyáltalán nem hiányzunk, tökéletesen érzi magát a nagyiékkal. és ez így is volt :) ma reggel részletesen elmesélt mindent, ami abba a pár órában történt, amíg távol voltunk:

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr51424730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.04.14. 11:05:30

Óóó... a kis dumás :) Hát így kell, kisasszony, mindent mondj el Anyának!
Helénával már látom, hogy jó barátnők lennétek, Neki is van ilyen kis hercegnős pólója!

Tollpihe: úgy örülök, hogy Ti is kimozdultok! Én ezt mindig nagyon fontosnak tartom, hogy legyenek gyerek nélküli programok is...

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.04.14. 11:38:59

:)) mi lassan kinőjük, pedig úgy szeretem :)
a különprogik kellenek, naná! - a gyereknek is jó, ha néha mást is lát a szülein kívül, és érik más ingerek is.. de ezt Neked nem kell magyarázni ;)

Bingi 2008.04.14. 13:36:35

Örülök, hogy jól sikerült a program és, hogy a kisasszony is jól viselkedett,mert így legközelebb is nyugodt szívvel mentek majd el. Na persze azért az emberben folyton ott motoszkál, hogy mi lehet a babájával mikor nincs vele, de ez így természetes talán:)
Micsoda csókos szája van!!!:)

Szöszi-Andi 2008.04.14. 19:30:58

Szuper, hogy ilyen jól siekrült a kimozdulás és Luca baba is ilyen jól viselkedett! Gondolom, hogy egyfolytában ott járt az eszed :)
Cukorfalat a kép :)

Tannita 2008.04.15. 08:26:27

Naná, hogy jól viselkedett a kisasszony, hiszen egy Tündér.
Bizony nagyon fontos a kettesben eltöltöltött idő. De az is igaz, hogy a szórakozás már nem uyganaz, mint annak előtte, hiszen ha nem Te gondolsz éppen haza, akkor a társaságból érdeklődik Valaki, akinek a kíváncsiságát boldogan elégíted ki, és máris csak Róla beszélsz.... legalábbis Nálunk így szokott lenni, de mégis jó egy kicsit külön.... :DDDDDDDD

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.04.15. 21:20:35

Jó lehetett egy picit szórakozni, nekünk ez még nem sikerült. Biztos vagyok benne, hogy Luca nagyon élvezte a szabádságot a nagyszülőkkel :-)
süti beállítások módosítása