nov
7

szerelem

Címkék: kép védőnő ultrahang 4d | Szerző: tollpihü | 1:11 pm

tegnap találkozott kistodi-apu és kistodi. na nem kettesben, jelen volt egy doktorbácsi, egy ultrahang-szerkezet és én is :) fény derült a titokra, kistodi lánynemű angyalka, akibe az apukája első látásra beleszeretett.. megható élmény volt látni a nagy találkozást.

feladtuk a leckét a doktorbácsinak, ugyanis a kis hercegnő félig far, félig haránt fekvésben birtokolja a pocim. valószínűleg éppen fordul valamelyik irányba.. az összes végtagjával azon mesterkedett, hogy a kis fejét eltakarja előlünk. ezért nehezen sikerült a buksiját megörökíteni. no, nem is ez volt a cél.

a számítások szerint nagy leányzóra számíthatunk, de nincs ezen mit csodálkozni, apai ágon ez nem ritkaság. azt hiszem az 56-os rugikból nem kell sokat betankolnom :)

ma jártunk a védőnőnél, minden rendben van. a hétfői ismételt terheléses cukor eredményét is jónak találta, de nem bízom el magam, mert a múltkori is tetszett neki, aztán a dokim meg beparrantott.. szóval péntekig ezért még egy picit izgulhatok.. a múltkor teával ittam a cukrot, most vízzel, nekem ez utóbbi jobban csúszott, a teával túl émelygős volt.. mindenesetre a szőlőcukorra egy ideig rá nem tudok nézni..

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr56221281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.07. 18:28:46

gratulálok, jaj de jó...ez a kép a kislányotokról készült, vagy illusztráció?
és mi lesz a neve?

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2007.11.07. 20:35:30

ő bizony a kislányunk :)) a neve ugyan már rédes rég eldőlt, de apukája kérésére egyelőre titokban tartjuk. ez azért már korántsem igaz, mert én úton útfélen elkotyogom :) lehet, hogy előbb-utóbb itt is előfordul majd..

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.11.08. 18:09:17

akkor külön gratulálok a képhez is, nagyon szép és milyen húsos a kis pofija :))))
szép kiscsajszi lesz...
itt kommentben csendben halkan esetleg? mármint a neve? :))) de ha titok, titok, hamarosan úgyis kiderül :)

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2007.11.08. 19:59:12

bízom benne, hogy jennifer lopez sem volt szebb 28 hetes korában :) nézegettem barnabást, tökéletes pár lennének ;) a nevét még őrzöm..
süti beállítások módosítása