nov
26

visszanéző

| Szerző: tollpihü | 7:02 pm

hipp-hopp elrepült a 7vége. a legfontosabb része, uncsitesó-esküvő volt. nagyon szépek voltak, jó volt látni őket! az út picit elfárasztott, főleg visszafelé, de kistodi nagyon klasszul viselkedett, egész jól tolerálta a kocsiutat is :)

 

kislakásunkban is sikerült ezt-azt megcsinálni kistodi-apunak, annak ellenére, hogy szombat reggel első mozdulattal belefúrt a villanyvezetékbe, míg én a fodrásznál csücsültem :( szerencsére nem lett komoly baj (kt-apunak sem), így felkerültek a karnisok (is) ;)

 

azt hittem, már csak apróságok vannak hátra. a függönyvásárlást is ide soroltam. ez viszont cseppet sem egyszerű. mindenképpen királylányos, vagy macis verziót szerettek volna rám erőltetni. talán nem is lenne baj, a macival még ki is egyeznék, de az ár és az anyagminőség nincs szinkronban.. miután a negyedik variációra is fintorogtunk Barssal, az eladónő tehetetlenül állt a pult mögött, és nem értette, hogyhogy nem találunk kedvünkre valót.

 eljött hát az utolsó.., jövő héttől már nem dolgozom. egyik szemem sír, a másik nevet.. talán a december hamar eltelik, aztán gondolom a januárnak is gyorsan vége lesz. mindenesetre szomrú lesz összepakolni a sátorfám :( halogatom is rendesen, pedig van mit összeszednem ;) no de nem szomorkodom, majd visszajárunk a kisvakondbabamamaklubba Barsot és a többieket boldogítani ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollpihe-domborka.blog.hu/api/trackback/id/tr29242740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása